Cea Mai Scumpa Bucatarie

Bucataria este inima oricarei case, punctul central in jurul caruia se poate invarti toata activitatea din acea casa. Cu cat este un mediu mai primitor cu atat lumea doreste sa petreaca cat mai mult timp acolo. Asa ca micile detalii cum ar fi mobilierul de mai buna calitate, spatiul sau decoratiunile pot face diferenta dintre o bucatarie primitoare intr-o casa functionala ca aceasta si o bucatarie anosta. Iata cea mai scumpa bucatarie din lume, o bucatarie care a costat 1 million de lire sterline si a fost creata de catre designerul Claudio Celiberti. Acesta a dorit sa construiasca o bucatarie ce sparge limitele conventionalului pentru a arata lumii ca o bucatarie poate fi si o opera de arta iar rezutatul final poate arata absolut spectaculos. Rezultatul este cu atat mai impresionant atunci cand se folosesc elemente de design de calitate, materiale naturale, unice si o atentie la detaliu sporita. Construirea acestei bucatarii a durat mai mult de un an si s-au folosit cristale pure de murano si cele mai scumpe pietre.

Cunoscutul bucatar Aldo Zilli a lansat cea mai scumpa bucatarie din lume la petrecerea din Londra la One Mayfair unde aceasta a putut fi admirata de cei interesati de design de calitate.  Bucataria a fost decorata cu un candelabru de cristale Swarovski si are ziduri din cupru solid care au costat mai mult de £400,000 . Un alt aspect spectaculos este ca are electrocasnice manufacturate la comanda de la Gaggenau ce au costat aproximativ £24,000 . Numai piesa centrala a acestei bucatarii, o insula facuta din cristale Murano, a costat aproximativ £36,850 si este de o finete si o executie remarcabila. Alte elemente din aceasta bucatarie o fac absolut incredibila. De exemplu, candelabrul este absolut spectaculos si a fost construit numai din cristale Swarovski costand aproximativ £26,400. Frigiderul este de asemenea o piesa interesanta ce a costat in jur de £5,000. Pe langa acesta, bucatarul a ales si un compartiment ce tine la temperatura optima vinul dar si un expresor extrem de bun ce face o cafea extraordinara.

Instalatiile de la chiuveta dar si chiuveta in sine au costat o mica avere si au fost executate de catre Philip Starck folosindu-se cristale de cea mai buna calitate, iar aceste mici detalii luxoase dau o opulenta sporita acestei bucatarii. Toate elementele continute de aceasta incapere il fac pe designerul Claudio Celiberti  aproape un artist, acesta reusind sa imbine luxul extrem ce se gaseste aici cu o functionalitate extrem de inalta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *